Dispositivos e acessórios
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Preparação 30min
Total 10min
4 pieces
Ingredientes
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Nutrição por 1 piece
Sódio
955.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Gordura
13 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
KL Hokkien Noodles
35min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Bannofee Muffin
45min
Chocolate and chilli tart
25h
Indonesian white spice paste
35min
Fresh fig jam
55min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Chicken with almonds
45min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min