Dispositivos e acessórios
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Preparação 30min
Total 10min
4 pieces
Ingredientes
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
955.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Gordura
13 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Portuguese bread
3h 30min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min
Spaghetti alla carbonara
30min
Lamb fajitas
30min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Freeform bread with filling
1h 35min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Quick chicken tikka masala
35min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
No fail mash potato
20min