Dispositivos e acessórios
Broccoli and three cheese pasta bake
Preparação 15min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
oil for greasing
-
cheddar cheese cut into cubes (3 cm)30 g
-
mozzarella cheese cut into cubes (3 cm)30 g
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)30 g
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water1200 g
-
sea salt2 pinches
-
macaroni pasta80 g
-
broccoli cut into small florets150 g
-
butter10 g
-
plain flour1 tbsp
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milk100 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
mustard powder½ tsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
sweet paprika1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1057 mg
Proteína
22.3 g
Energia
1829.2 kJ /
437.2 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
44.7 g
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