Dispositivos e acessórios
Creamy tomato and basil soup
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
red onion cut into quarters120 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3-4 cm)1
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil20 g
-
raw cashews100 g
-
canned whole tomatoes800 g
-
filtered water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
salt1 pinch
-
sugar1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.9 g
Energia
1137.8 kJ /
270.9 kcal
Gordura
17.8 g
Fibra
6.7 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Tomato and red lentil soup
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Cream of tomato soup
25min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Crunchy carrot salad
10min
Smoky Mexican bean soup
35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min