Dispositivos e acessórios
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Preparação 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1389 mg
Proteína
26 g
Energia
1665 kJ /
398 kcal
Gordura
29 g
Fibra
28 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Community Stars Showcase
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon Tartare
25min
Caesar Dressing
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Salmon tartare
10min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Nenhuma avaliação
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Steak tartare
10min