Versões compatíveis
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1665 kJ / 398 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 29 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 28 g
- Sódio
- 1389 mg
Receitas alternativas
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Floating Islands
40 min
Mayonnaise
5min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min