Dispositivos e acessórios
Thai Curry Noodles
Preparação 20min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves for garnishing10 g
-
coconut oil30 g
-
red and yellow peppers sliced (5 mm), then halved200 g
-
mangetout halved lengthways100 g
-
Thai red curry paste70 g
-
coconut milk400 g
-
fresh egg noodles300 g
-
sesame seeds2 Tbsp
-
soy sauce to taste10 - 20 g
-
lime juice10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
654.2 mg
Proteína
32.9 g
Energia
5218.1 kJ /
1247.2 kcal
Gordura
56.2 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
43.5 g
Hidratos de carbono
136.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Seitan Chilli
25min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Quick Falafel
30min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Chicken Pad Thai
20min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min