Dispositivos e acessórios
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Preparação 20min
Total 3h 40min
6 porties
Ingredientes
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
57.2 mg
Proteína
4.8 g
Energia
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
136 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slowcooken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tosti met cottage kaas
Nenhuma avaliação
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Pommes Dauphine
1h 40min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Worteltaart smoothie bowl
10min
Koffiedessert
15min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min