Dispositivos e acessórios
Pizza Margherita
Preparação 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)250 g
-
sea salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
850.6 mg
Proteína
24.6 g
Energia
2635.5 kJ /
629.9 kcal
Gordura
24.1 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
78 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Curry lamb soup (TM5)
5 godz. 10 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Wholegrain scones
30 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 min
Hazelnut banana bread
1 godz. 15 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min