Dispositivos e acessórios
Egg med spinat og bacon
Preparação 5min
Total 30min
6 porsjoner
Ingredientes
-
olivenolje10 g
-
bacon terninger80 g
-
spinatblader, ferske80 g
-
estragon, fersk bare blader2 - 3 kvister
-
melk30 g
-
egg, medium8
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
vann700 g
-
brød ristet6 skiver
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
14.2 g
Energia
1101 kJ /
263 kcal
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Start dagen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30min
Havregrøt med tomat og basilikum
Nenhuma avaliação
Havregrøt med avokado og egg
Nenhuma avaliação
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Chiapudding med appelsin og mango
Nenhuma avaliação
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Nenhuma avaliação
Veganske frokostpølser
Nenhuma avaliação
Vegansk eggerøre
Nenhuma avaliação
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Nenhuma avaliação
Bakte bønner
Nenhuma avaliação
Hverdagsproteinshake
Nenhuma avaliação