Dispositivos e acessórios
Asparges og poteter med Hollandaisesaus
Preparação 20min
Total 50min
4 porsjoner
Ingredientes
Asparges og poteter
-
vann600 g
-
salt1 ts
-
sukker1 klype
-
smør (opcional)5 g
-
poteter små eller delt i biter (se tips)750 g
-
asparges1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
vann20 - 40 g
-
sitronsaft10 - 20 g
-
smør175 - 350 g
-
eggeplommer4 - 8
-
salt½ ts
-
pepper, malt1 - 2 klyper
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
11.3 g
Energia
2919 kJ /
698 kcal
Gordura
58.5 g
Fibra
6.5 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pannekaker av kikerter
20min
Bønne- og kikertfalafler
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegansk burger
5h
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Nenhuma avaliação
Linsegrateng med aubergine og squash
Nenhuma avaliação
Gresskarterte
Nenhuma avaliação
Tortilla med Zucchini og falafel
Nenhuma avaliação
Chilli con tempeh
Nenhuma avaliação
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Nenhuma avaliação
Sterk aubergine med bulgur
55min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Nenhuma avaliação