Dispositivos e acessórios
Frokostkake med havregryn og bringebær
Preparação 10min
Total 40min
9 porsjoner
Ingredientes
-
smør, usaltet til smøring
-
hvetemel, fint til dryssing
-
fullkornsmel50 g
-
havregryn75 g
-
finkornet sukker etter smak (se tips)75 - 125 g
-
bakepulver2 ts
-
havsalt¼ ts
-
skummet melk170 g
-
yoghurt, 0.1% fett50 g
-
egg, store (63-73 g)1
-
maisstivelse2 ss
-
bringebær175 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
5.7 g
Energia
844 kJ /
199 kcal
Gordura
2.8 g
Hidratos de carbono
36.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Start dagen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30min
Havregrøt med tomat og basilikum
Nenhuma avaliação
Havregrøt med avokado og egg
Nenhuma avaliação
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Chiapudding med appelsin og mango
Nenhuma avaliação
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Nenhuma avaliação
Veganske frokostpølser
Nenhuma avaliação
Vegansk eggerøre
Nenhuma avaliação
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Nenhuma avaliação
Bakte bønner
Nenhuma avaliação
Hverdagsproteinshake
Nenhuma avaliação