Dispositivos e acessórios
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Preparação 45min
Total 9h 20min
40 stuks
Ingredientes
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
182.8 mg
Proteína
4.1 g
Energia
514 kJ /
123 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Limoncello-Taart
2h 30min
Kleverige sesamkip
40min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Groene biscuittaart
Nenhuma avaliação
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Béchamelsaus
15min