
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Leverpannenkoeken
- 600 g kippenlever
- 2 eieren
- 50 g bloem
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 30 g olie om te frituren
Vulling
- 160 g uien in 4 gesneden
- 100 g wortelen in plakjes
- 3 teentjes knoflook
- 40 g olie
- 85 g ketchup
- 100 g mayonaise huisgemaakt
Opbouw
- 20 g mayonaise huisgemaakt
-
10
g verse dille fijngehakt
ou 10 g verse gemengde kruiden fijngehakt - 50 g groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- 50 g rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 325 kcal / 1362 kJ
- Proteína
- 19 g
- Gordura
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Fibra
- 1.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tempé
48h
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nenhuma avaliação
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Pisco sour
10min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nenhuma avaliação
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Amandelpasta
1h 10min
Vegan moussaka
1h 50min