Dispositivos e acessórios
Levercake
Preparação 45min
Total 1h 50min
8 porties
Ingredientes
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Proteína
19 g
Energia
1362 kJ /
325 kcal
Gordura
23 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Moelleux
Nenhuma avaliação
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nenhuma avaliação
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Tarte Tatin
2h
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min