![Levercake Levercake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/572FEB86-3936-459A-8CE5-A9DD0C508562/Derivates/C3C23EDB-0A68-4085-9E3B-0C3E6D23484E.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Leverpannenkoeken
- 600 g kippenlever
- 2 eieren
- 50 g bloem
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 30 g olie, om te frituren
Vulling
- 160 g uien, in 4 gesneden
- 100 g wortelen, in plakjes
- 3 teentjes knoflook
- 40 g olie
- 85 g ketchup
- 100 g mayonaise, huisgemaakt
Opbouw
- 20 g mayonaise, huisgemaakt
-
10
g verse dille, fijngehakt
ou 10 g verse gemengde kruiden, fijngehakt - 50 g groene paprika, ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- 50 g rode paprika, ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1362 kJ / 325 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 1.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nenhuma avaliação
Vegetarische hamburger
Nenhuma avaliação
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Curryketchup
30min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Tequila 'Refresher'
5 min
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Kaastaartijs
Nenhuma avaliação
Vanillesaus (crème anglaise)
10p