Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Leverpannenkoeken
- 600 g kippenlever
- 2 eieren
- 50 g bloem
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 30 g olie, om te frituren
Vulling
- 160 g uien, in 4 gesneden
- 100 g wortelen, in plakjes
- 3 teentjes knoflook
- 40 g olie
- 85 g ketchup
- 100 g mayonaise, huisgemaakt
Opbouw
- 20 g mayonaise, huisgemaakt
-
10
g verse dille, fijngehakt
ou 10 g verse gemengde kruiden, fijngehakt - 50 g groene paprika, ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- 50 g rode paprika, ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1362 kJ / 325 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 1.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Nenhuma avaliação
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nenhuma avaliação
Citroen-kokos bliss balletjes
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Tempé
48j
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Speculoos druiven tiramisu
1h
Brioche
5 Std.
Drie soorten melk cake
2 Std.
Pierogi met vlees
1h
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação