
Dispositivos e acessórios
Barbecue Onions (17.5 oz)
Preparação 5min
Total 45min
17 oz
Ingredientes
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Nutrição por 1 oz
Energia
32.5 kcal /
136.7 kJ
Proteína
0.5 g
Gordura
2.3 g
Hidratos de carbono
2.2 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0.3 g
Sódio
39.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Basic Onions
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos

Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos