Dispositivos e acessórios
Barbecue Onions (17.5 oz)
Preparação 5min
Total 45min
17 oz
Ingredientes
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
39.4 mg
Proteína
0.5 g
Energia
136.7 kJ /
32.5 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Onions
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple Cream Custard
20min
Walnut Fresh Cheese and Whey Soda Bread
12h 15min
Tuna Deviled Eggs
40min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Browned Onions (200 g)
25min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Thick and Creamy Custard
15min