Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Osso Buco
Preparação 30min
Total 12h 40min
4 portions
Ingredientes
-
veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
all-purpose flour to dust1 tbsp
-
vegetable oil to fry3 tbsp
-
garlic clove1
-
yellow onion cut in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
leeks white part only, in slices (1 in.)7 oz
-
ground sweet paprika1 pinch
-
tomato paste2 oz
-
red wine7 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
0.3 mg
Proteína
40.3 g
Energia
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Gordura
28.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sous-Vides
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Temaki Sushi
1h
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35min
Veal in tuna sauce
13h
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Mushroom Meat Sauce
50min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min