
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 pieces veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour to dust
- 3 tbsp vegetable oil to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 513.3 kcal / 2147.5 kJ
- Proteína
- 40.3 g
- Gordura
- 28.8 g
- Hidratos de carbono
- 12.5 g
- Fibra
- 1.5 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Sódio
- 0.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Stuffed tomatoes
50min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26h 15min
Frozen Lime Pie
4h 30min
Shrimp Cocktail
50min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Plain yoghurt in Varoma
12h
Avocado mayonnaise
15min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Oysters Kilpatrick
15min