Dispositivos e acessórios
Salted Herbs
Preparação 10min
Total 15min
2 jars
Ingredientes
-
fresh savory in sections (3 cm/1 in.)10 g
-
fresh thyme leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)10 g
-
fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)30 g
-
parsley leaf, fresh leaves and tender stems (see Tip)100 g
-
150 g parsnips, cut into piecescarrots cut into pieces150 g
-
celery stalk with leaves, cut into pieces100 g
-
100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)green onions cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)100 g
-
coarse salt (see Tip)165 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 jars
Sódio
64226 mg
Proteína
10.8 g
Energia
1111.3 kJ /
265.6 kcal
Gordura
4.5 g
Fibra
28.8 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
30.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Split Pea Soup
2h 10min
Two Pound Apple Pie
Nenhuma avaliação
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Boosted Super Green Juice
10min
Maple Cream Custard
20min
Raspberry Jam
45min
Apple Butter
1h 30min
Split Pea Soup
1h 25min
Marinated Peppers
55min
Fig and Apricot Jam
40min
Fruit, Date and Nut Chop (TM5/6 Metric)
5min
Quick Rise Basic Bread
45min