Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Filling
- 30 g olive oil, divided
- 150 g onion, divided
- 2 garlic cloves, divided
- 500 g lean ground beef, crumbled into small portions, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, divided, plus extra to season, to taste
- 25 g fresh parsley or ½ bunch, patted dry, cut in thirds
- 2 tsp ground paprika
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
398
ml canned sweet corn kernels, drained (approx. 1 can)
ou 398 ml canned creamed sweet corn, undrained (approx. 1 can) - 995 g water
- 60 g vinegar
Topping
-
700
g yellow potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)
ou 700 g Yukon gold potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.) - 175 g whole milk
- 60 g butter, diced, divided, to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried ground savory
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1850.5 kJ / 442.3 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 32.6 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 9.8 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 895.8 mg
Receitas alternativas
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Egg Salad Sandwiches
25min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Plum Clafoutis
1h 15min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™) Metric
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Oven Mushroom and Beef Burger
Pas d’évaluation
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2hod. 55min