Versões compatíveis
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Baked fish
- 1 - 2 pinches salt, fine, to taste
- 6 - 8 cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)
- 1 - 2 pinches black pepper, freshly ground, to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g shrimp, raw, peeled, deveined
ou 395 g mussels, fresh, cleaned - 340 g whipping cream, light
- 200 g goat's cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 995 g water, to clean
Rice
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine, to taste
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3720 kJ / 889 kcal
- Proteína
- 53 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 48 g
- Gordura saturada
- 24 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 1105 mg
Receitas alternativas
Yogurt Dressing
5 Min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Curry potato soup
35min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Steamed Seafood Tower
40min
Chicken breasts with courgette topping
50min