Dispositivos e acessórios
Spinach and cheese-filled meatloaf
Preparação 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic cloves to taste1 ½ - 2
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm)Gruyère cheese cut in slices (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm)chopped tomatoes, canned400 g
-
water200 g
-
sugar (opcional)1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
2128 kJ /
508 kcal
Gordura
31 g
Fibra
6.1 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Sicilian Prawn Salad
40min
Meatloaf
1h 20min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Leek quiche
1h 45min
Creamy courgette soup
25min
Bacon and Herb Gravy
1h 15min
Courgette side dish
30min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min