Lang rijzende pizza

Lang rijzende pizza

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 20h
4 stuks

Ingredientes

Het deeg (de dag ervoor)
  • water
    200 g
  • verse gist
    3 g
  • tarwebloem (zie tip)
    200 g
    200 g manitoba bloem, (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
  • koud water
    120 g
  • tarwebloem
    200 g
    200 g manitoba bloem
  • extra vergine olijfolie om in te vetten
    20 g
  • vloeibaar moutextract (opcional)
    1 tl
  • zout
    8 g
  • buffelmozzarella in schijfjes
    150 g
    150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • courgettes in blokjes (2 cm)
    200 g
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • kerstomaten gehalveerd
    200 g
  • Parmezaanse kaas
    50 g
  • verse basilicumbladeren
    3 - 4

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Sódio 1060.5 mg
Proteína 22.3 g
Energia 2560.3 kJ / 611.5 kcal
Gordura 23 g
Fibra 4.8 g
Gordura saturada 9.5 g
Hidratos de carbono 74.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...