Dispositivos e acessórios
Lang rijzende pizza
Preparação 30min
Total 20h
4 stuks
Ingredientes
Het deeg (de dag ervoor)
-
water200 g
-
verse gist3 g
-
200 g manitoba bloem, (zie tip)tarwebloem (zie tip)200 g
Het deeg (de dag zelf)
-
koud water120 g
-
200 g manitoba bloemtarwebloem200 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten20 g
-
vloeibaar moutextract (opcional)1 tl
-
zout8 g
-
150 g mozzarella, in schijfjesbuffelmozzarella in schijfjes150 g
Topping
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
courgettes in blokjes (2 cm)200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
Parmezaanse kaas50 g
-
verse basilicumbladeren3 - 4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
1060.5 mg
Proteína
22.3 g
Energia
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
9.5 g
Hidratos de carbono
74.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dagelijks en creatief
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Appeltaart
Nenhuma avaliação
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Pizzadeeg
1h
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Lichtblauw gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Gezouten-Karamelijs
14h
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Brood van gierstmeel
2h 35min