Dispositivos e acessórios
Lang rijzende pizza
Preparação 30min
Total 20h
4 stuks
Ingredientes
Het deeg (de dag ervoor)
-
water200 g
-
verse gist3 g
-
200 g manitoba bloem, (zie tip)tarwebloem (zie tip)200 g
Het deeg (de dag zelf)
-
koud water120 g
-
200 g manitoba bloemtarwebloem200 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten20 g
-
vloeibaar moutextract (opcional)1 tl
-
zout8 g
-
150 g mozzarella, in schijfjesbuffelmozzarella in schijfjes150 g
Topping
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
courgettes in blokjes (2 cm)200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
Parmezaanse kaas50 g
-
verse basilicumbladeren3 - 4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
1060.5 mg
Proteína
22.3 g
Energia
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
9.5 g
Hidratos de carbono
74.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dagelijks en creatief
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Citroencurd
1h
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Marshmallows
2h 30min
Halloween-worstvingers
1h
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Nenhuma avaliação
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Hartenbroodjes
1h
Knoflook en uien glaceren
Nenhuma avaliação
Turkse flatbreads
2h 10min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Indische kippenburger
4h