Dispositivos e acessórios
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Preparação 15min
Total 3h 50min
6 stuks
Ingredientes
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
449.3 mg
Proteína
16.2 g
Energia
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Charoset
15min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Vegetarische Wellington
2h 10min
Pizza Margherita
2h 10min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Gevulde kalkoenborst
Nenhuma avaliação
Vloeibare custard
Nenhuma avaliação
Focaccia met uien
1h 30min