Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst

Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 3h 50min
6 stuks

Ingredientes

Pizzadeeg
  • water
    210 g
  • verse gist
    5 g
  • suiker
    1 tl
  • extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
  • broodbloem
    350 g
  • zout
    1 tl
Topping
  • water
    500 g
  • aardappelen in schijfjes (5 mm)
    250 g
  • gedroogde tijm
    1 snuifje
  • mozzarella in plakjes (7-8 mm)
    120 g
  • verse eekhoorntjesbrood in plakjes
    100 g
  • rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld
    120 g
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifje
  • zout
    1 snuifje
  • verse rozemarijn
    1 takje

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 stuk

Sódio 449.3 mg
Proteína 16.2 g
Energia 1545.3 kJ / 369.3 kcal
Gordura 10.5 g
Fibra 2.7 g
Gordura saturada 4.3 g
Hidratos de carbono 52 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...