Versões compatíveis
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in schijfjes (5 mm)
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 120 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 100 g verse eekhoorntjesbrood, in plakjes
- 120 g rauwe varkensworsten, zonder vel, verkruimeld
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje zout
- 1 takje verse rozemarijn
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Proteína
- 16.2 g
- Hidratos de carbono
- 52 g
- Gordura
- 10.5 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 449.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sojabolognese
40 min
Vegetarische chili
Nenhuma avaliação
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Vegetarische pizza
Nenhuma avaliação
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45min
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min