Versões compatíveis
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
120
g kabak, soyulmuş,
parçalara bölünmüş (2-3 cm) -
130
g patates, soyulmuş, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) - 20 g bezelye, taze ya da dondurulmuş
-
50
g dana bonfile, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
ou 50 g kuzu sırtı fileto, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm) - 250 g su
- 1 - 2 tk zeytinyağı (opcional)
- Nutrição
- por 1 porsiyon
- Energia
- 469 kJ / 112 kcal
- Proteína
- 8.1 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 3.6 g
- Fibra
- 3.7 g
- Sódio
- 35 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Patates ve Havuç Püresi
45min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Nenhuma avaliação
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Nenhuma avaliação
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Armutlu Yulaf Kreması
10 min