
Dispositivos e acessórios
Pina Colada Layer Cake
Preparação 50min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Cake Batter
-
non-stick cooking spray
-
all-purpose flour10 oz
-
baking powder2 ¼ tsp
-
salt½ tsp
-
sugar11 ½ oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
coconut milk6 oz
-
rum2 oz
-
unsweetened shredded coconut1 oz
Pineapple Filling
-
canned crushed pineapple drained20 oz
-
sugar2 oz
-
cornstarch1 tbsp
Frosting
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
confectioners sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
coconut extract1 tsp
Assembly
-
fresh pineapple slices, to decorate
-
coconut flakes to decorate
-
pineapple (opcional) crown, to decorate
Nutrição por 1 portion
Energia
860 kcal /
3598 kJ
Proteína
9.5 g
Gordura
46.4 g
Hidratos de carbono
98.4 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
29.8 g
Sódio
313.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Pineapple Passion
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos