Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
Preparação 10min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
-
rolled oats, gluten free plus 2 tbsp for topping4 oz
-
rice flour3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
-
banana cut in half7 oz
-
frozen berries5 oz
-
large eggs2
-
Greek yogurt4 oz
-
4 - 5 oz maple syrupcoconut sugar4 - 5 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder1 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pieces
Sódio
161.4 mg
Proteína
4.9 g
Energia
696.5 kJ /
166.5 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
32.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast on-the-go
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Avocado Mousse
10 min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.
Protein Boosted Banana Bread
2 godz.
Superfood Breakfast Muffins
1 godz.
Veggie and Fruit Muffins
30 min
Sweet Potato Pancakes
20 min
Pumpkin pancakes
1 godz. 35 min
Apple Pancakes
2 godz.
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min