Dispositivos e acessórios
Poached eggs with blade cover
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
118.3 mg
Proteína
7.5 g
Energia
371.9 kJ /
88.9 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
French onion dip
45min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Browned pork mince
20min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Mushroom risotto
30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Poached eggs using blade cover
30min
Mashed potatoes for two
30min
Fruity dream
10min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min