
Dispositivos e acessórios
Poached eggs with blade cover
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Nutrição por 1 portion
Energia
88.9 kcal /
371.9 kJ
Proteína
7.5 g
Gordura
5.6 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.9 g
Sódio
118.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Blade Cover Basics
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Sous vide scrambled eggs
35min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Fruity dream (TM6)
10min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Poached eggs using blade cover
30min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Hollandaise sauce (TM6)
15min