Dispositivos e acessórios
Poached eggs with blade cover
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
118.3 mg
Proteína
7.5 g
Energia
371.9 kJ /
88.9 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Poached eggs using blade cover
30 Min
Mashed potatoes for two
30 Min