Dispositivos e acessórios
Carrot purée (first foods)
Preparação 5min
Total 30min
450 g
Ingredientes
-
water500 g
-
carrots (approx. 400 g), cut into pieces (3 cm)3
-
unsalted butter20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 450 g
Sódio
148.5 mg
Proteína
1.8 g
Energia
913.9 kJ /
218.4 kcal
Gordura
16.6 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baby and toddler
30 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken and vegetable purée (first foods)
25min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35min
Baby rice porridge (first foods)
15min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30min
Potato and broccoli purée (first foods)
30min
Apple purée (first foods)
20min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2h 20min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30min
Beef and vegetable purée (first foods)
25min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25min