Dispositivos e acessórios
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Preparação 15min
Total 35min
4 portioner
Ingredientes
-
cashewnødder, rå plus ekstra til pynt10 g
-
basilikumblade4
-
yoghurt naturel120 g
-
hvidløgspulver1 knivspids
-
olivenolie20 g
-
røget paprika, stødt½ teske
-
salt½ teske
-
vand500 g
-
kyllingebryst, uden skind400 g
-
grønkål skåret i skiver (5 mm)150 g
-
kiwi halveret, skåret i skiver (5 mm)200 g
-
fetaost smuldret100 g
-
lime skåret i skiver1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
613.5 mg
Proteína
28.3 g
Energia
1544.8 kJ /
369.3 kcal
Gordura
22.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lidt og let til ugen
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kylling garam masala
50min
Cottage pie
1h 15min
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Nenhuma avaliação