Dispositivos e acessórios
Steak au Poivre (peberbøf)
Preparação 20min
Total 20min
4 portioner
Ingredientes
-
peberkorn, sorte30 g
-
oksekødsfileter (ca. 150 g hver)4
-
flydende oksebouillon60 g
-
brandy40 g
-
fløde, cirka 48 %60 g
-
smør i tern50 g
-
olivenolie2 spsk
-
havsalt1 knivspids
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
217 mg
Proteína
69 g
Energia
4073 kJ /
973 kcal
Gordura
71 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
31 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keto
26 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
BBQ pulled kylling
Brak ocen
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min