Dispositivos e acessórios
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
Preparação 15min
Total 35min
18 pieces
Ingredientes
Filling
-
2 oz andouille sausage, pre-cooked, pre-cooked, diced (¼ in.)chorizo sausage pre-cooked, diced (¼ in.)2 oz
-
water18 oz
-
zucchini diced (¼ in.)2 oz
-
red bell pepper diced (¼ in.)2 oz
Madeleine Batter
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
almonds2 ½ oz
-
large eggs3
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
baking powder2 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter to grease
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
86.9 mg
Proteína
4.3 g
Energia
404.8 kJ /
96.7 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
3.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato and Feta Pasta
50min
Creamed Peas and Ham
30min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Horchata "Coconut Water"
5min
Stuffed French Toast
40min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Golden Oatmeal
10min
Chocolate Hazelnut Spread
45min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Detox Water (Flat Belly)
25min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min