Dispositivos e acessórios
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Tahini Yogurt
-
silken tofu cut into pieces6 oz
-
plain yogurt6 oz
-
tahini1 ½ oz
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water1 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced14 oz
-
salted butter1 oz
-
2 tsp dry sherrymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis (see Tip)1 tsp
-
red miso (or akamiso)1 tbsp
-
ground white pepper to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1523.4 mg
Proteína
24.8 g
Energia
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
86.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Healthy Happy Gut
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Falafel Waffle
40min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
7 Seed Crackers
1h 40min
Mushroom Taco Filling
35min
Miso Soup
40min