Dispositivos e acessórios
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Tahini Yogurt
-
silken tofu cut into pieces6 oz
-
plain yogurt6 oz
-
tahini1 ½ oz
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water1 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced14 oz
-
salted butter1 oz
-
2 tsp dry sherrymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis (see Tip)1 tsp
-
red miso (or akamiso)1 tbsp
-
ground white pepper to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1523.4 mg
Proteína
24.8 g
Energia
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
86.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Healthy Happy Gut
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Mushroom Taco Filling
35min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Vegetarian Japchae
45min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Mushroom Taco Filling
35min
Tex-Mex Bowl
50min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2h 30min
Tuscan White Bean Stew
1h