Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Preparação 10min
Total 1h 10min
7 portions
Ingredientes
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
1 tsp red pepper flakes, to tastealeppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
1 oz honeypomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4 mg
Proteína
2.1 g
Energia
678 kJ /
162 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 Min
Beer Marinade
10 Min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Fresh Herb Dip
10 Min
Muhamara dip
30 Min
Muhamara dip
5 Min
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Chai Syrup
15 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min