Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Preparação 10min
Total 1h 10min
7 portions
Ingredientes
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
1 tsp red pepper flakes, to tastealeppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
1 oz honeypomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4 mg
Proteína
2.1 g
Energia
678 kJ /
162 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Baba Ganoush
1h
Citrus Cheesecake
2h 45min
Muhamara dip
5min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Muhamara dip
30min
Baba Ghanoush
1h 30min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Baba Ganoush
1h