
Dispositivos e acessórios
Mushroom and Sausage Stew with Barley
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
pre-cooked pork sausages sliced (¼ in.)10 ½ oz
-
water divided29 ½ oz
-
lacinato kale stems removed, cut into pieces, plus extra to garnish1 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic cloves3
-
tomato paste1 oz
-
fresh white button mushrooms sliced10 ½ oz
-
pearl barley1 ½ oz
-
beef stock paste2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
334.2 kcal /
1398.3 kJ
Proteína
14.5 g
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
17.2 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
884.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everything Mushrooms
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos