Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

4.0 30 avaliações
Preparação 10min
Total 40min
6 portions

Ingredientes

  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • fennel seeds
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)
    16 oz
  • carrots peeled, sliced (¼ in.)
    5 oz
  • fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
    4 oz
  • vegetable stock
    26 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • rigatoni pasta, dried
    10 oz
  • canned chickpeas rinsed, drained
    14 ½ oz

Nutrição por 1 portion

Energia 574.7 kcal / 2404.5 kJ
Proteína 22.4 g
Gordura 28.7 g
Hidratos de carbono 57.5 g
Fibra 7.7 g
Gordura saturada 9.1 g
Sódio 850.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...