
Dispositivos e acessórios
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Nutrição por 1 portion
Energia
574.7 kcal /
2404.5 kJ
Proteína
22.4 g
Gordura
28.7 g
Hidratos de carbono
57.5 g
Fibra
7.7 g
Gordura saturada
9.1 g
Sódio
850.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos