Dispositivos e acessórios
Gegrilde kaas met champignons
Preparação 10min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingredientes
-
bulgur120 g
-
water410 g
-
olijfolie70 g
-
bloem480 g
-
verse gist10 g
-
zout10 g
-
bloem om te bewerken
-
Cheddar kaas in stukken80 g
-
Gruyère kaas in stukken80 g
-
mozzarella in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd200 g
-
suiker1 tl
-
balsamicoazijn (opcional)15 g
-
ciderazijn20 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterseliebladeren5 g
-
boter in stukken20 g
-
400 g verse champignons, de Paris, in stukkenverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken400 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
boter om te bakken3 - 4 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
733.4 mg
Proteína
18.4 g
Energia
2309.6 kJ /
552 kcal
Gordura
25 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
10.6 g
Hidratos de carbono
64.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Champignon
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zeevruchtensoep
30min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Fruit ijs
5min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nenhuma avaliação
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação