Gegrilde kaas met champignons

Gegrilde kaas met champignons

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 2h 10min
8 stuks

Ingredientes

  • bulgur
    120 g
  • water
    410 g
  • olijfolie
    70 g
  • bloem
    480 g
  • verse gist
    10 g
  • zout
    10 g
  • bloem om te bewerken
  • Cheddar kaas in stukken
    80 g
  • Gruyère kaas in stukken
    80 g
  • mozzarella in stukken
    80 g
  • sjalotten gehalveerd
    200 g
  • suiker
    1 tl
  • balsamicoazijn (opcional)
    15 g
  • ciderazijn
    20 g
  • teentjes knoflook
    2
  • verse peterseliebladeren
    5 g
  • boter in stukken
    20 g
  • verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
    400 g
    400 g verse champignons, de Paris, in stukken
  • zout
    2 - 3 snuifjes
  • boter om te bakken
    3 - 4 el

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Sódio 733.4 mg
Proteína 18.4 g
Energia 2309.6 kJ / 552 kcal
Gordura 25 g
Fibra 5.2 g
Gordura saturada 10.6 g
Hidratos de carbono 64.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...