Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Turkey Breast
Preparação 15min
Total 3h
4 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
709.6 mg
Proteína
39.8 g
Energia
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
6.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Basic Black Beans
2h 35min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Asparagus Sauté
15min
Ramen Noodle Soup
40min
Cranberry Almond Financier
1h
Steamed Egg Cups
20min