Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
Preparação 40min
Total 3h 10min
12 pieces
Ingredientes
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)9 ½ oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
62 mg
Proteína
8 g
Energia
2067 kJ /
494 kcal
Gordura
28 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crème pâtissière
15min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Crème Pâtissière
15min
Apple Tart (TM6)
1h
Half-sphere Vanilla Caramel
6h 25min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Japanese Souffle Pancakes
40min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Meringue Ghosts
12h 25min
Banana Cream Pie
4h 15min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min