
Dispositivos e acessórios
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 porsiyon
Ingredientes
-
somon fileto, taze, derili ya da derisiz tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)2
-
deniz tuzu ince
-
maydanoz2 dal
-
dereotu yaprağı2 dal
-
limon kabuğu, sarı kısımları şeritler halinde soyulmuş2 adet
-
zeytinyağı2 yk
-
su1800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
248 mg
Proteína
28 g
Energia
1689 kJ /
407 kcal
Gordura
33 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Receitas
Turquia
Turquia