Dispositivos e acessórios
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Preparação 10min
Total 1h 10min
2 porsiyon
Ingredientes
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
¼ tk kimyon tohumu, serpmek içinçörek otu (opcional) serpmek için,¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
154.3 mg
Proteína
1 g
Energia
405.9 kJ /
96.7 kcal
Gordura
4.5 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Nenhuma avaliação
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nenhuma avaliação
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Nenhuma avaliação
Sabayon
15min
Guacamole
15min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Hollandez sos
20min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1h 5min