Dispositivos e acessórios
Rode ogen gevulde eieren
Preparação 15min
Total 40min
12 stuks
Ingredientes
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
141.1 mg
Proteína
2.8 g
Energia
235.3 kJ /
56.2 kcal
Gordura
4.7 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Fruit ijs
5min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Vegan challah brood
2h 30min
Glazuur
5min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Vruchtenroomijs
5min
Ijs van bevroren fruit
5min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Gerookte zalm sneetjes
Nenhuma avaliação
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
Kerstman macarons
3h 20min