Dispositivos e acessórios
Rode ogen gevulde eieren
Preparação 15min
Total 40min
12 stuks
Ingredientes
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
141.1 mg
Proteína
2.8 g
Energia
235.3 kJ /
56.2 kcal
Gordura
4.7 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Komkommersalade met dille
10min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nenhuma avaliação
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Fruitkroon
Nenhuma avaliação
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nenhuma avaliação
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Nenhuma avaliação
Thaise burgers
35min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Nenhuma avaliação
Sushi donuts
50min
Hongaarse champignonsoep
30min