Dispositivos e acessórios
Kids Toasted Bread and Spinach Pesto
Preparação 25min
Total 1h 55min
6 portions
Ingredientes
White Bread
-
water8 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter in pieces, plus extra, melted, to grease and brush2 ½ oz
-
17 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dustbread flour plus extra to dust17 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Spinach Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
fresh spinach leaves2 oz
-
garlic clove1
-
cashews, roasted, unsalted2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salad greens
-
mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, zucchini, yellow pepper, olives)
-
eggs hardboiled, sliced1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
506 mg
Proteína
17 g
Energia
2801 kJ /
669 kcal
Gordura
38 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Berry Lemonade
10min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Sugar Skulls
3h 10min
Watermelon Lime Popsicles
6h 10min
Summer Squash Flatbread
50min
Apple, Banana, and Acai Purée (6 months)
5min
Salmon Burger
35min
Golden Oatmeal
10min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Café Au Lait (Coffee with Steamed Milk)
30min
Steamed Banana Muffins
30min
Kids Veggie Empanadas
1h 10min