Dispositivos e acessórios
Wok-style curried vegetables
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
curry powder2 tsp
-
brown onion cut into slices (3-4 cm)80 g
-
leek white part only, cut into slices (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into julienne200 g
-
sugar snap peas150 g
-
snow peas cut into julienne120 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips200 g
-
soy sauce30 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
526.1 mg
Proteína
5.1 g
Energia
909.4 kJ /
217.4 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
27.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Roasted Chicken with Vegetables
Nenhuma avaliação
Sunflower Butter
25min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
ABC butter
30min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Steamed Seafood Tower
40min