
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 80 g brown onion cut into slices (3-4 cm)
- 300 g leek white part only, cut into slices (2-3 cm)
- 200 g carrot cut into julienne
- 150 g sugar snap peas
- 120 g snow peas cut into julienne
- 200 g red capsicum deseeded and cut into thin strips
- 30 g soy sauce
- 2 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 217.4 kcal / 909.4 kJ
- Proteína
- 5.1 g
- Gordura
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 27.2 g
- Fibra
- 6.6 g
- Gordura saturada
- 1.6 g
- Sódio
- 526.1 mg
Receitas alternativas
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Creamy vegetable rice
25min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min