Dispositivos e acessórios
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
Preparação 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
Spinach patties
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)90 g
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith (optional)1 - 2 pieces
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
ricotta drained250 g
-
sea salt1 pinch
-
ground nutmeg to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
plain flour90 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried oregano1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
964.2 mg
Proteína
43.2 g
Energia
3211 kJ /
767.5 kcal
Gordura
41.3 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
20.1 g
Hidratos de carbono
58.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Asparagus risotto
40min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Mushroom quinotto
30min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Cheesy Veggie Squares
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Risotto verde
45min