Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g uien, in stukken
- 50 g knolselder, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 1 verse rode chili, zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g olijfolie
- 2 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 850 g water
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 verse octopus (± 700-800 g)
- 300 g vastkokende aardappelen, in vieren gesneden
- 1 el olijfolie
- zeezoutvlokken, om te bestrooien
- 2 lente-uien, in plakjes
- 1 citroen, in partjes
- pikante paprikapoeder, om te bestrooien
- stokbrood, om op te dienen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1950 kJ / 466.1 kcal
- Proteína
- 53.3 g
- Hidratos de carbono
- 28.6 g
- Gordura
- 14.6 g
- Gordura saturada
- 2.2 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 1401.1 mg
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