
Dispositivos e acessórios
Gegrilde octopus met aardappelen
Preparação 10min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Nutrição por 1 portie
Energia
466.1 kcal /
1950 kJ
Proteína
53.3 g
Gordura
14.6 g
Hidratos de carbono
28.6 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
2.2 g
Sódio
1401.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Comfort Food
10 Receitas
Benelux
Benelux