Gegrilde octopus met aardappelen

Gegrilde octopus met aardappelen

5.0 2 avaliações
Preparação 10min
Total 2h 45min
4 porties

Ingredientes

  • uien in stukken
    50 g
  • knolselder in stukken
    50 g
  • wortelen in stukken
    50 g
  • teentje knoflook
    1
  • verse gember geschild (± 2 cm)
    1 stuk
  • verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken
    1
  • olijfolie
    30 g
  • verse tijm enkel de bladeren
    2 takjes
  • verse rozemarijn enkel de bladeren
    2 takjes
  • water
    850 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    1 tl
  • verse octopus (± 700-800 g)
    1
  • vastkokende aardappelen in vieren gesneden
    300 g
  • olijfolie
    1 el
  • zeezoutvlokken om te bestrooien
  • lente-uien in plakjes
    2
  • citroen in partjes
    1
  • pikante paprikapoeder om te bestrooien
  • stokbrood om op te dienen

Nutrição por 1 portie

Energia 466.1 kcal / 1950 kJ
Proteína 53.3 g
Gordura 14.6 g
Hidratos de carbono 28.6 g
Fibra 3.6 g
Gordura saturada 2.2 g
Sódio 1401.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...