Dispositivos e acessórios
Gegrilde octopus met aardappelen
Preparação 10min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1401.1 mg
Proteína
53.3 g
Energia
1950 kJ /
466.1 kcal
Gordura
14.6 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
28.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort Food
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chinese groenten
30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min