Dispositivos e acessórios
Sous-vide octopussalade
Preparação 30min
Total 8h
4 portie
Ingredientes
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
594 mg
Proteína
25 g
Energia
1177 kJ /
281 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Karamelpoeder
1h
Hornazo
Nenhuma avaliação
200 g ui karameliseren
40min
Miso carbonara udon noedels
25min
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação