Dispositivos e acessórios
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
Preparação 40min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Cocktail Sauce
-
sunflower oil125 g
-
soya milk unsweetened75 g
-
tomato ketchup50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
Dijon mustard to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Vegan Aioli
-
sunflower oil125 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard¼ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)1 ½ Tbsp
-
apple cider vinegar½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Popcorn Prawns
-
gluten-free plain white flour150 g
-
sweet paprika2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cornflakes vegan and gluten free (see tip)150 g
-
vegan butter diced140 g
-
large raw prawns, peeled deveined300 g
-
vegetable oil, for fryingsunflower oil for frying1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
638.1 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Gordura
41.3 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
41.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nenhuma avaliação
Buckwheat Crêpes
45min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Steamed Meatballs
30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Korean Ramen with Tofu
50min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min