Versões compatíveis
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1925 kJ / 459 kcal
- Proteína
- 23.9 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Gordura
- 20.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Nenhuma avaliação
Chewy pistachio biscuits
45 min
Rocket watercress juice
5min
Tarte au Citron Reconstructed
50 min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Soubise Sauce
30 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 godz.
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Peach and Lavender Tartlets
40 min
American Style Blue Cheese Dressing
5min