Dispositivos e acessórios
Mozzarella Stuffed Flatbread
Preparação 20min
Total 45min
12 slices
Ingredientes
Topping
-
Parmesan cheese15 g
-
fresh parsley leaves1 Tbsp
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces40 g
-
garlic cloves2
-
mozzarella cut in slices150 g
-
crème fraîche40 g
-
egg1
Dough
-
curd cheese, 40 % fat (quark)130 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
egg1
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
-
water1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
9 g
Energia
957 kJ /
229 kcal
Gordura
13 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tasty Flatbreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Dill and feta flatbread
1h 20min
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Chorizo Bread
1h 30min
Star Pizza
1h 45min
Bacon Roly-polies
1h
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h