Dispositivos e acessórios
Hot Crab Dip
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
sunflower oil for greasing
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
cream cheese room temperature225 g
-
sour cream120 g
-
whipping cream85 g
-
fresh crab meat white meat only225 g
-
spring onions thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing20 g
-
caster sugar20 g
-
sesame oil20 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1024.3 mg
Proteína
17.9 g
Energia
1792.8 kJ /
428.5 kcal
Gordura
36.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
19.8 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip It or Spread It
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked salmon mousse
5min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Hot Artichoke Dip
30min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Caesar Salad Dressing
5min
Baked Crab Dip
15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Smoked Salmon Dip
10min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min