Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®.

Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®. Saiba mais

Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
TM6

Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin

4.9 (15 avaliações )

Ingredientes

BBQ Sauce

  • 50 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 50 g miso paste
  • 20 g Korean chilli paste (gochujang)
    ou 20 g sriracha sauce
  • 20 g honey
  • 10 g toasted sesame oil

Sous-vide Pork Loin

  • 50 g onions, quartered
  • 4 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 50 g Korean chilli paste (gochujang)
    ou 50 g sriracha sauce
  • 20 g honey
  • 10 g soy sauce
  • 10 g toasted sesame oil
  • 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    ou 1 tsp ascorbic acid powder
  • 2 Tbsp sunflower oil
  • 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
  • 1 tsp toasted sesame seeds

Finalisation

  • 2 tsp toasted sesame seeds
  • 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
  • 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
  • 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)

Nutrição
por 1 portion
Energia
2101 kJ / 502 kcal
Proteína
48 g
Hidratos de carbono
29 g
Gordura
22 g
Gordura saturada
5 g
Fibra
4 g
Sódio
1385 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas