Dispositivos e acessórios
Braised Eggs
Preparação 10min
Total 12h 50min
6 piece
Ingredientes
Soft-boiled eggs
-
eggs B-sized, with shell6
-
water to fill to 1L mark
-
ice water for cooling eggs
Marinade
-
water900 g
-
nutmeg cracked open1
-
dried bay leaves2
-
Chinese black cardamom pod (cao guo) cracked open1
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
white onion cut in pieces100 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce60 g
-
salt (about 1 tsp)5 g
-
sugar30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
168.1 mg
Proteína
6.7 g
Energia
305.8 kJ /
73.2 kcal
Gordura
4.3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Homemade Soy Milk
30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Steamed Tapioca Kuih
50min
Homemade Fish Ball Soup
2u.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1u. 40min
Homemade Soy Milk
35min
Mushroom Meat Sauce
50min
Lemonade
5min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken porridge with century egg
30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1u. 35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min