Dispositivos e acessórios
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
Preparação 5min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
yam (taro roots) peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
cooking oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
1167 kJ /
279 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Yam Rice
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h